Moda Rota I Kadına Dair Herşey

Bayanların Güncel Moda ve Trend Rotası

SON YAZILAR

Post Top Ad

4 Kasım 2017 Cumartesi

Bayanların Güzelliğine Zarar Veren Alışkanlıklar

Bayanların Güzelliğine Zarar Veren Alışkanlıklar

Her bayan güzel ve bakımlı görünmek ister. Fakat böyle görünmenin yanında bu görünümü muhafaza etmenin de birtakım zorlukları ve uyulması gereken kuralları var. Bazı zamanlarda zararlı alışkanlıklar yüzünden bakım ve güzelliği ikinci plana atan kadınlar olsa da, bu alışkanlıklara yenik düşmemek gerekir.

Tırnak Yemeyi Bırakın

Öncelikli olarak özellikle genç kızlık döneminde pek çok kadının yaşadığı olaylardan biri ister istemez meydana gelen tırnak yeme alışkanlığıdır. Tırnak yemek kesinlikle bir kadına yakışmayan ve ellerini çirkinleştiren davranışlardan biridir. Oysaki bakımlı ve güzel ellere sahip olmak her kadının isteyeceği bir durumdur. Bu sebeple tırnak yeme alışkanlığından mümkün olduğunca uzak durmanızı tavsiye ederim.

Tırnak Yemeyi Bırakın

Diş Bakımını İhmal Etmeyin

Dişler özellikle kadınların yüzünde oldukça fazla dikkat çeker. Güzel bir gülüşün ardından, bakımlı ve sağlıklı görünen dişlere sahip olmak o gülüşün güzelliğine güzellik katacaktır. Dişler kadın olsun erkek olsun karşı tarafın en çok dikkat ettiği noktalardan biridir. Bu sebeple düzenli olarak fırçalanıp bakımının aksatılmadan yapılması gerekir.

Diş Bakımını İhmal Etmeyin

Yüzünüzle Sınırlı Cilt Bakımından Vazgeçin

Boyun ve göğüs bölgesinin derisi oldukça incedir ve bu bölgeler yüzünüze kıyasla daha çabuk yaşlanır. Ondan dolayı ciddi ve düzenli bir bakıma ihtiyaç duyar. Bu bölgeleriniz için de özel bakım uygulamayı ihmal etmeyin ve cilt bakımını yüzünüz ile sınırlandırma alışkanlığınıızı bir kenara bırakın.

Yüzünüzle Sınırlı Cilt Bakımından Vazgeçin

Zamanı Geçen Makyaj Ürünleri Kullanmayın

Zamanında yüksek fiyatlar verdiğiniz; ama bugün tarihi geçmiş olan makyaj malzemelerine acımayın ve onları derhal çöpe atın. Emin olun ki onları kullanmak yerine hiç makyaj yapmamanız çok daha iyi bir seçim olacaktır. Gün boyunca yüzünüzde kalacak olan kimyasalların son kullanım tarihi oldukça önemlidir. Bu konuda elinizden geldiğince hassas olmak en doğrusudur. Bu ve buna benzer diğer zararlı alışkanlıklarınızdan kurtularak, kendinize ve cildinize büyük bir iyilik yapmış olacaksınız.

Zamanı Geçen Makyaj Ürünleri Kullanmayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Cep telefonlarından yorum yazmak isterseniz↑üstteki↑YORUM GÖNDER i tıklayın.
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazımla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için İletişim sayfasını kullanınız.

Post Top Ad