Moda Rota I Kadına Dair Herşey

Bayanların Güncel Moda ve Trend Rotası

SON YAZILAR

Post Top Ad

5 Ocak 2019 Cumartesi

Kısa Boylu Minyon Kadınlar Nasıl Giyinmeli?

Kısa Boylu Minyon Kadınlar Nasıl Giyinmeli?

Merhaba güzeller, hem kısa boylular hem de uzun boylular için oldukça güzel kıyafet seçenekleri ve kombinler mevcut. Uzun boylu kadınlar için kombin seçimi elbette çok daha kolay. Çünkü defilelerde mankenlerin üzerinde sergilenen tüm kıyafetler ve moda önerileri neredeyse tamamen uzun boylu kadınlar için. Kısa boylu kadınlar ise bu mankenleri ve uzun boylu tarz giyinen kadınları kıskandıracak mükemmellikte stiller oluşturabilir, kendi tarzlarını yaratabilirler. Tek yapmaları gereken biraz dikkatli olmak ve doğru seçimler yapmak. Bu yazımda kısa boylu kadınların nasıl tarz giyinebileceğini, dikkat ettikleri taktirde çevresindekileri kıskandıracak mükemmellikte kombinler oluşturabileceklerini açıklamaya çalıştım.


1. Mini Etek

Mini etekler kısa boylu kadınların neredeyse en çok tercih ettiği seçenektir. Kısa boylu kadınların çıtı-pıtı görünmelerine ve olduklarından daha genç görünmelerine neden olduğundan kendine güvenen bakımlı kadınların her zaman bir numaralı tercihi olmuştur. Ayrıca kısa boylu kadınlarda cuk oturan bazı modeller uzun boylu kadınlarda tuhaf görünmekte ve vücutlarına oturmamaktadır. Doğru ayakkabıyla kombin edildiğinde mini etekler, mini jean etekler her zaman günü kurtaracaktır.

Bayan Mini Etek Kombinleri
Bayan Mini Etek Kombinleri

2. Kolsuz Boydan Elbise

Kolsuz elbiselerde tıpkı mini etekler gibi hiç bir zaman moda gündeminden düşmeyecektir. Sadece kısa boylu kadınların değil her boyda ve her bedende kadının tercihi olmaya devam eden kolsuz elbise modelleri benimde favorilerimin arasındadır.

Kolsuz Boydan Elbise
Kolsuz Boydan Elbise

3. V Dekolte Süveter Kısa Elbise

V dekolte süveter elbise, mini olarak kullanıldığında kısa boylu hanımlar için kurtarıcı seçeneklerden biridir. Hem seksi, hem de uzun görünmek isteyen kısa boylu kadınlar bu tarz süveter elbiseleri tercih edebilirler. Uzun bir çizme ile kombin edildiğinde oldukça seksi bir görünüm ve klas bir tarz ortaya çıkmaktadır. Üzerine elbiseden biraz daha uzun bir trençkot veya pardesü giyilebilir.

V Dekolte Süveter Kısa Elbise Kombinleri
V Dekolte Süveter Kısa Elbise Kombinleri

4. Babet

Kısa boylu kadınların uzun görüneceğim diye tuhaf ve bazen komik görünen, gereğinden fazla yüksek topuklu ayakkabılar giymelerine bence hiç gerek yok. Düz ve şık bir babet uygun elbise ile kullanıldığında özgüveni yüksek boyuyla barışık bir görüntü vermenize yardımcı olacaktır. Her hâlükârda tuhaf topuklu ayakkabılarla komik duruma düşmekten daha iyidir.

Babet ile Kıyafet Kombinleri
Babet ile Kıyafet Kombinleri

5. Düz Beyaz Tişört

Güzel bir stiletto ayakkabı üzerine streç jean giyiyorsanız bu sadeliği tamamlayacak en güzel şey düz beyaz basit bir tişört olacaktır. Kısa ve şık bir ceket içine giyeceğiniz beyaz düz tişört güzel bir sokak stili seçeneği olacaktır.

Bayan Düz Beyaz Tişört Kombinleri
Bayan Düz Beyaz Tişört Kombinleri

6. Göbeği Açıkta Bırakan Üstler

Vav! İşte bomba bu. Fit kalmak için harcadığınız onca emeğin karşılığı bir yerde. Özgüveni yüksek ve fit kadınların vazgeçilmezi olan, göbeği açık üstler her türlü etek ve pantolon ile rahatça uyum sağlayacağından, kısa boylu kadınlar için önde gelen tercihler arasındadır.

Göbeği Açıkta Bırakan Üstler
Göbeği Açıkta Bırakan Üstler

7. Mini Çantalar

Eğer kısa boyluysanız elbette boyunuz kadar çantalar taşımanız sizin; annesinin kıyafetlerini denemeye çalışan küçük yaramaz kız çocuğu gibi görünmenize yol açacaktır. Bu nedenle kısa boylu hanımların her zaman mini aksesuarlar ve çantalar tercih etmesi gerekmektedir.

Bayan Mini El Çantalar
Bayan Mini El Çantalar

8. Yüksek Bel Pantolonlar

Tüm zamanların vazgeçilmezi yüksek bel modası bugün hala revaçta. Kısa boylu kadınlar içinse ayrı bir öneme sahip zira, bacak boyunu olduğundan daha uzun gösteren yüksek bel pantolonlar uygun üst ile kombinlendiği taktirde sizi olduğunuzdan daha uzun boylu gösterecektir.

Bayan Yüksek Bel Pantolon Kombinleri
Bayan Yüksek Bel Pantolon Kombinleri

9. Diz Üstü Çizgi Etek

Kısa boylu kadınların tercih ettiği eteklerden biri de kısa çizgi eteklerdir. Apartman topuk ayakkabılarla kullanıldığında çok şık duruyor.

Diz Üstü Çizgi Etek Kombinleri
Diz Üstü Çizgi Etek Kombinleri

10. Yırtmaçlı Etekler

Hem seksi hem de uzun görünmek için harika bir seçenek daha... Ancak kısa boylu kadınlar şunu unutmasın lütfen: Yırtmacın boyu ne kadar uzun olursa bacak boyunuz o kadar uzun görünecektir. Bu da yine özgüveninizle ve çevresel faktörlerle kısıtlanabilir.

Yırtmaçlı Etek Kombinleri
Yırtmaçlı Etek Kombinleri

11. Şık Pastel Kombinler

İnce,uzun ve şık bir görünüm için pastel renkleri tercih edin.

Bayan Şık Pastel Kombinler
Bayan Şık Pastel Kombinler
Fotoğraflar - Pinterest, Instagram, Lookbook

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Cep telefonlarından yorum yazmak isterseniz↑üstteki↑YORUM GÖNDER i tıklayın.
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazımla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için İletişim sayfasını kullanınız.

Post Top Ad